fbpx

Έπιπλα Κατά Παραγγελία: Η Αξία της Συνεργασίας

Είστε αρχιτέκτονας ή interior designer; Είμαστε δημιουργοί και αντιπρόσωποι ελληνικών και ιταλικών επίπλων με φινέτσα και ποιότητα που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε χώρου και φυσικά του κάθε σας πρότζεκτ. Μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό που ακριβώς σχεδιάζετε για να κάνετε τους πελάτες σας πιο ευτυχισμένους. Ελάτε, λοιπόν, να κάνουμε μαζί κάθε σπίτι πιο όμορφο.

Έπιπλα κατά παραγγελία: τα μυστικά της επιτυχίας

Το καλό έπιπλο, η υψηλή αισθητική αλλά κυρίως ο σωστός σχεδιασμός είναι το τρίδυμο της επιτυχίας για ένα σπίτι πραγματικά όμορφο, άνετο και λειτουργικό. Οι εκθεσιακοί χώροι στο Έπιπλο Τριανταφύλλου είναι φυσικά στη διάθεσή όσων επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα τέτοιο σπίτι. Για να μελετήσουν την πληθώρα των ποιοτικών επιλογών μας, να συμβουλευτούν τους έμπειρους συνεργάτες μας, να επιλέξουν με τη σιγουριά ότι ο χώρος τους θα είναι αυτό ακριβώς που ονειρεύονται.

Πολλοί ιδιοκτήτες προτιμούν ωστόσο η επιλογή να γίνει από τον αρχιτέκτονα ή τον σχεδιαστή εσωτερικού χώρου. Μια άριστη σκέψη αφού ο αρχιτέκτονας, ο διακοσμητής ή ο Interior designer που έχουν επιμεληθεί ολόκληρο το σπίτι συνδυάζουν τη γνώση και την εμπειρία τους με τις δικές σας συγκεκριμένες ανάγκες και αισθητική. Πράγματι, όσοι έχουν επιλέξει να αξιοποιήσουν τις γνώσεις των ειδικών στη διακόσμηση του χώρου τους, απολαμβάνουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Ποιος εξάλλου μπορεί να αμφισβητήσει ότι όσο πιο όμορφο και λειτουργικό είναι το σπίτι μας τόσο πιο ευτυχισμένοι είμαστε;

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

Για τους αρχιτέκτονες, λοιπόν, τους διακοσμητές και τους σχεδιαστές εσωτερικού χώρου η εταιρεία επίπλων Τριανταφύλλου φροντίζει για μία ιδιαίτερη συνεργασία, ώστε να μπορούν να πραγματοποιήσουν το κάθε τους έργο όπως ακριβώς έχουν σχεδιάσει ώστε να χαρίσουν στον πελάτη την απόλυτη ευτυχία.

Η πρώτη μας πρόταση είναι το design: Δεν παραμένουμε στα έπιπλα και τα αντικείμενα που είναι προκαθορισμένα και συνηθισμένα. Η εταιρεία Τριανταφύλλου, εξάλλου δεν έχει μόνο μεγάλη εμπειρία –άνω των 45 χρόνων – στην πώληση αλλά και στην κατασκευή επίπλων υψηλών προδιαγραφών τα οποία προσαρμόζει στις ανάγκες του κάθε σπιτιού και του κάθε αρχιτεκτονικού σχεδίου.

Επιπλέον, πέρα από τα άριστα υλικά δουλεμένα με τεχνική και μεράκι, το Έπιπλο Τριανταφύλλου φροντίζει να προσαρμόζει κάθε έπιπλο, σύνθεση ή δημιουργία στη μοντέρνα αισθητική και τις σύγχρονες τάσεις.

Είμαστε εδώ για να δώσουμε τις εξατομικευμένες λύσεις που ζητάτε, να σχεδιάσουμε τα έπιπλα για τα ονειρεμένα σπίτια που σχεδιάζετε. Ως κατασκευαστές επίπλων αλλά και λάτρεις του μοντέρνου και λειτουργικού design εκτιμούμε ιδιαίτερα την ευελιξία και την προσαρμογή. Γι’ αυτό, προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, φινιρισμάτων, υφασμάτων ταπετσαριών, υλικών -όπως ξύλο, μέταλλο, κεραμικό- καθώς και φυσικά, μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Δημιουργήστε λοιπόν, κρεβατοκάμαρες φτιαγμένες μόνο για όνειρα, σαλόνια απαράμιλλης αισθητικής και άνεσης, τραπεζαρίες για ατέλειωτες συγκεντρώσεις με φίλους και με αδιαμφισβήτητη αντοχή, μοναδικά παιδικά δωμάτια, λειτουργικούς χώρους υποδοχής, μαγευτικές βεράντες και κήπους.

Στο έπιπλο Τριανταφύλλου θα βρείτε επίσης όλα όσα χρειάζεστε για να δώσετε έμφαση στη λεπτομέρεια. Υπάρχει μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία μικροεπίπλων αλλά και φωτιστικών, κεραμικών, χειροποίητων αντικειμένων και διακοσμητικών από τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Όλα όσα βρίσκονται στα δύο μας καταστήματα στο Ίλιον και σύντομα και στο Αιγάλεω, συμβάλλουν στην υλοποίηση ενός πλήρους έργου που μπορείτε να παρουσιάσετε στους πελάτες σας στα στάδια ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής επίπλων και τεχνικών λύσεων.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε: Η εταιρεία Τριανταφύλλου δεν παραμένει μόνο στη συνεργασία και τη δημιουργία/διάθεση επίπλων ποιότητας. Έτσι, το After Sales Service είναι και αυτό άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημά μας: Το προσωπικό μας παραμένει πάντα στη διάθεση του πελάτη σας για να επιδιορθώσει τυχόν φθορές αλλά και για να συμβουλέψει για τη συντήρηση των επίπλων.

Επίπλωση στα μέτρα σας

Τα έπιπλα κατά παραγγελία προέρχονται πάντα από μια ανάγκη.  Εάν έχετε αναλάβει να σχεδιάσετε μια επίπλωση και θέλετε να δώσετε στα σχέδιά σας ψυχή και να ενθουσιάσετε εκείνους που περιμένουν να απολαύσουν τις προτάσεις σας, είναι η ώρα για να εμπλακούν οι άριστοι τεχνίτες μας.

Οι ξυλουργοί, οι σιδηρουργοί, οι τεχνικοί ταπετσαρίας αλλά και μαρμάρου που έχουμε επιλέξει εστιάζουν στην τεχνική ποιότητα, ξέρουν πώς να φροντίζουν τις λεπτομέρειες και γνωρίζων ακριβώς πώς να επιτύχουν το σχήμα και την αισθητική.

Μαζί τους, αναζητούμε τη λειτουργικότητα και τις λεπτομέρειες κατασκευής που βελτιώνουν την ποιότητα του προϊόντος.

Και όλοι μαζί, μοιραζόμαστε την προσπάθεια για περισσότερη ομορφιά, αισθητική, λάμψη και ποιότητα. Μοιραζόμαστε την προσπάθεια για πιο όμορφα σπίτια και για πιο ευτυχισμένους ανθρώπους.

Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε ζωή στις δικές σας μοναδικές προτάσεις για living με ουσία.

Τριανταφύλλου Έπιπλο,  Ιδομενέως 26 Ίλιον, τηλ.:  2102632153

Φόρμα Ενδιαφέροντος