fbpx

Κρεβατοκάμαρες Join: με Design & Άποψη

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα από τα δωμάτια του σπιτιού μας στο οποίο πρέπει να δίνεται πάντα ιδιαίτερη έμφαση. Όχι μόνο γιατί εκεί περνάμε πολλές ώρες της ημέρας. Αλλά κυρίως διότι πρόκειται για το δωμάτιο που είναι αφιερωμένο στον ύπνο μας. Άρα και στην ευεξία μας και την καλή μας ζωή.

Πράγματι, από την ποιότητα του ύπνου εξαρτώνται πολλές σημαντικές πτυχές της υγείας μας, όπως η ανοσολογική άμυνα του οργανισμού μας και ο μεταβολισμός μας. Φυσικά, δεν πρέπει να παραβλέπεται και η οικογενειακή και κοινωνική ισορροπία. Αφού λοιπόν ο ύπνος είναι απαραίτητος για την καλή μας υγεία από κάθε άποψη, άρα είναι και ο χώρος όπου κοιμόμαστε θα πρέπει να είναι κατάλληλος. Τι σημαίνει αυτό; Από το χρώμα και τα έπιπλα μέχρι τον φωτισμό και τον σχεδιασμό του κρεβατιού, όλα πρέπει να έχουν επιλεγεί με προσοχή. Θέλετε λοιπόν να αλλάξετε τη ζωή σας αλλάζοντας την ποιότητα του ύπνου σας; Η Join έχει φροντίσει γι’ αυτό δημιουργώντας τις τέλειες κρεβατοκάμαρες.

Διαβάστε παρακάτω και κάντε το μεγάλο βήμα δίνοντας στα όνειρά σας αληθινή διάσταση.

Γιατί να επιλέξετε κρεβατοκάμαρες Join

Με design ασυναγώνιστο και υλικά που προσφέρουν άνεση και εγγυημένη ασφάλεια, τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας Join αποτελούν εδώ και πάνω από 40 χρόνια μία από τις καλύτερες επιλογές για να αλλάξετε τη ζωή σας μέσα από τη βελτίωση του ύπνου σας.

Κρεβάτια από φυσικό καπλαμά ελιάς, δρυός, καρυδιάς, κρεβάτια ρουστίκ που δίνουν άλλη αίσθηση στο χώρο και στον ύπνο, όλα κατασκευασμένα σε ελληνικό εργοστάσιο και με 15 χρόνια εγγύηση. Δεν είναι όμως τα ξύλα αλλά και η επεξεργασία τους. Έτσι, πέρα από την τέχνη της δημιουργίας επίπλων μοναδικής αισθητικής, στη Join χρησιμοποιούνται μόνο οικολογικά βερνίκια και χρώματα, βάζοντας μία ακόμη πινελιά στην εξασφάλιση της υγείας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επιπλέον, οι κρυφοί φωτισμοί και τα υφάσματα αποτελούν επιτομή της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της πολυτέλειας.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι κρεβατοκάμαρες Join έχουν βραβευτεί τόσο για τα φυσικά και ποιοτικά τους υλικά, όσο βεβαίως και για τη μοναδική σχεδίαση που πραγματικά κόβει την ανάσα κάνοντας ακόμη και μοντέλα διάσημων ξένων σχεδιαστών να μοιάζουν… συνηθισμένα.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να ψάξετε άλλο για να βρείτε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας. Διαλέξτε μία από τις εντυπωσιακές και απόλυτα εργονομικές κρεβατοκάμαρες και ζήστε και εσείς τον μύθο Join.

Αναΐς, Μελύρα, Σάρα ή Φιλύρα; Διώνη, Ιοκάστη ή Ηλέκτρα; Ήδη από την επιλογή των ονομάτων καταλαβαίνει κανείς την ιδιαιτερότητα και φινέτσα της Join που όχι μόνο έχει δώσει ξεχωριστά ονόματα στις διαφορετικές συνθέσεις κρεβατοκάμαρας. Αλλά και πίσω από κάθε όνομα κρύβονται διαφορετικά στιλ και σχέδια, που προτείνουν απολαυστικό ύπνο ανάλογα τα γούστα: από τις πιο μινιμάλ εκδοχές μέχρι τις πιο ρουστίκ και κλασικές.

 

Η Join στα Έπιπλα Τριανταφύλλου

Τα Έπιπλα Τριανταφύλλου, η εταιρεία που επιμένει στην κατασκευή και εμπορία ποιοτικών μασίφ επίπλων από το 1973, δεν θα μπορούσε παρά να συνεργάζεται με ονόματα όπως η Join προκειμένου να δώσει ένα ακόμη πλεονέκτημα στις επιλογές για την κρεβατοκάμαρά σας.

Στους εκθεσιακούς χώρους επομένως της Τριανταφύλλου στο Ίλιον, θα βρείτε τις εξαιρετικές κρεβατοκάμαρες της Join. Ειδικότερα, στην οδό Ιδομενέως 26 στο Ίλιον, θα μπορέσετε να θαυμάσετε και από κοντά τα υπέροχα μοντέλα και σχέδια που θα σας δυσκολέψουν μόνο ως προς το ποιο να επιλέξετε.

Μη διστάσετε να ρωτήσετε το έμπειρο προσωπικό μας για να σας εξηγήσει τα πάντα γύρω από κάθε διαφορετικό σχεδιασμό και φυσικά να σας βοηθήσει να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει ακριβώς στα δικά σας γούστα και τις ανάγκες.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Φόρμα Ενδιαφέροντος