fbpx

Μοντέρνα Πολυθρόνα με την Υπογραφή Ποιότητας Τριανταφύλλου!

Κάπου για να κουλουριαστείς με ένα βιβλίο, η τέλεια πινελιά στο καθιστικό ή μια τολμηρή προσθήκη για να φωτίσει μια άχαρη γωνία – μια μοντέρνα πολυθρόνα είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο έπιπλο που μπορεί να εκτελέσει πολλές διαφορετικές λειτουργίες στο σπίτι.

Είναι επίσης μια ευκαιρία να… νιώσετε και  λίγο εγωιστικά. Σε αντίθεση με την αγορά ενός καναπέ, όπου η έμφαση δίνεται στο πώς θα αισθανθούν όλοι άνετα, η επιλογή μιας πολυθρόνας σας επιτρέπει να θέσετε τις προτιμήσεις σας στο επίκεντρο. Το καλύτερο από όλα; Αν θέλετε να πειραματιστείτε με χρώμα, μοτίβα ή φόρμες, η μοντέρνα πολυθρόνα είναι το πλέον κατάλληλο αντικείμενο για να εκφράσετε τις ανησυχίες σας . Πράγματι, η τοποθέτηση μιας πολυθρόνας σε ένα δωμάτιο θα μπορούσε να αποτελέσει την εναλλακτική ενός ζωγραφισμένου τοίχου ή ενός έργου τέχνης. Και ακριβώς το γεγονός ότι αποτελεί ένα κάθισμα το οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να μεταφερθεί οπουδήποτε είναι επίσης ένα από τα μεγάλα προσόντα μιας πολυθρόνας.

Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να καθίσετε αναπαυτικά για να διαβάσετε, να χαλαρώσετε ή απλώς να χαζεύετε έξω από το παράθυρο. Αν θέλετε να δώσετε την πινελιά που θα αναδείξει τον προσωπικό σας χώρο αλλά και το γούστο σας, δεν έχετε παρά να διαλέξετε την κατάλληλη πολυθρόνα για σας.

Οι επιλογές; Αμέτρητες. Σχέδια, χρώματα, υφάσματα, στιλ, άνεση. Οι πολυθρόνες αποτελούν ένα φετίχ με πολλά πρόσωπα, κατάλληλες για όλα τα γούστα. Μένει, να κάνετε τη σωστή επιλογή. Οι παρακάτω συμβουλές, θα σας βοηθήσουν.

Βασικές επιλογές: Κάλυμμα, επένδυση, μέγεθος, design

  • Κάλυμμα

Δέρμα ή ύφασμα; Η μοντέρνα πολυθρόνα με ύφασμα δίνει μεγάλα περιθώρια επιλογής τόσο από χρωματισμούς όσο και από άποψη στιλ. Επίσης είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί και προσφέρεται για να εκφράσει από το πιο απλό μέχρι το πιο εκκεντρικό στιλ.

Από την άλλη, η δερμάτινη πολυθρόνα, ανάλογα με το μέγεθος που θα επιλέξετε, είναι ιδανική για να προσθέσετε μία νότα αξίας ή να δώσετε ελαφρώς ρετρό ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Σε κάθε περίπτωση προτού επιλέξετε πρέπει να αναλογιστείτε τον τρόπο ζωής σας. Εάν έχετε κατοικίδια ή μικρά παιδιά το βελούδο δεν είναι και η πιο πρακτική επιλογή ενώ για ένα σπίτι με μόνο ενήλικες ένα πολυτελές δέρμα ή μαλακό βαμβάκι θα μπορούσε να προσφέρει την τέλεια πινελιά. Επιλέξτε μαλλί εάν χρειάζεστε να έχετε μια πιο ζεστή αίσθηση, ωστόσο, εάν προτιμάτε μια πιο επίσημη εμφάνιση το λινό είναι μια εξαιρετική επιλογή. Επιλέξτε δυνατά χρώματα για να κάνετε ακόμη πιο έντονη τη δήλωσή σας ως προς τη διακόσμηση.

  • Επένδυση

Το υλικό επένδυσης της πολυθρόνας είναι πολύ σημαντικό. Και όπως και στις άλλες περιπτώσεις υπάρχει ποικιλία επιλογών. Η πιο κοινή επένδυση για καναπέδες και πολυθρόνες είναι ο κλασικός αφρός πολυουρεθάνης ο οποίος έχει καλή σχέση ποιότητας/τιμής, προσφέρει καλό επίπεδο άνεσης και αρκετά μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο αφρός πολυουρεθάνης υψηλής ανθεκτικότητας (HR) είναι η κορυφή στην γκάμα αφρών επένδυσης, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα και άνεση. Συμβάλλει επίσης σημαντικά στην καλή διατήρηση της πολυθρόνας με την πάροδο του χρόνου.

Μια μοντέρνα πολυθρόνα μπορεί επίσης να περιέχει αφρό μνήμης, υλικό το οποίο όπως και στα κρεβάτια αγκαλιάζει το σώμα για τέλεια άνεση.

Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει προσοχής στην επιλογή είναι η πυκνότητα του αφρού, επειδή καθορίζει την υποστήριξη της πολυθρόνας σας. Έτσι, όσο πιο πυκνός είναι ο αφρός τόσο πιο συμπαγής θα είναι η υποστήριξη που προσφέρεται.

  • Μέγεθος

Προτού αποφασίσετε αναλογιστείτε πού θα τοποθετήσετε την πολυθρόνα. Χρειάζεστε επομένως μια μεγαλύτερη πολυθρόνα, όπως το μοντέλο Ann ή και το Cool, για άνετες νύχτες δίπλα στη φωτιά ή μια πιο μικρή όπως η New York 1 για μια ξεχωριστή δήλωση design σε μια γωνιά οπουδήποτε στο σπίτι σας; Η πολυθρόνα επίσης προορίζεται για να απολαμβάνετε μεγαλύτερη άνεση ή απλώς για να γεμίσετε ένα κενό στον χώρο σας; Εξετάστε αυτούς τους παράγοντες σε σχέση με τα υπάρχοντα έπιπλα σας, καθώς δεν θέλετε η περιοχή να είναι περιορισμένη ή υπερβολική.

  • Μοντέρνο design

Μια μοντέρνα πολυθρόνα με σύγχρονο σχεδιασμό έχει διττό ρόλο: αποτελεί ένα άνετο ως άνετο κάθισμα αλλά και ένα σημαντικό έπιπλο. Δεν είναι απαραίτητο να προσθέσετε άλλα αξεσουάρ ή να νοιαστείτε για πρόσθετη επίπλωση: Μια πολυθρόνα με μοντέρνο design είναι ήδη ένα έργο τέχνης που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όσων μπαίνουν στο δωμάτιο.

Χρώμα, χρώμα, χρώμα

Για πολλούς μπορεί να θεωρείται δύσκολο να ταιριάξει, για άλλους μπορεί να είναι ένα πραγματικό στοίχημα. Αν όμως έχει επιλεγεί με προσοχή και με λίγη φαντασία, μια πολυθρόνα με έντονο χρώμα/χρώματα ή μοτίβα μπορεί να αποτελέσει εκείνο το ικανό άγγιγμα που θα μετατρέψει και το πιο ουδέτερο σαλόνι σε περιβάλλον με χαρακτήρα.

Κάποια ιδέα; Δημιουργήστε μια γωνιά ανάγνωσης επιλέγοντας μια πολυθρόνα σε πορτοκαλί ή κίτρινο, απλό ή ύφασμα με μοτίβα συνδυάζοντάς τη με ένα ξύλινο τραπεζάκι, μια τοξωτή λάμπα δαπέδου.

Πολυθρόνες Relax: η επιτομή της ανάπαυσης

Φτάνετε στο σπίτι κουρασμένοι μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Τι θα διαλέγατε; Να καθίσετε στον παλιό καναπέ σας ή σε μία μοντέρνα πολυθρόνα relax; Χωρίς αμφιβολία, η καλύτερη επιλογή είναι η δεύτερη. Μια πραγματικά εντυπωσιακή εφεύρεση που συνδυάζει τεχνολογία με design και άνεση.

Οι πολυθρόνες αυτού του τύπου είναι κατασκευασμένες με υλικά και υφάσματα υψηλής ποιότητας, με κομψή επένδυση ενώ υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία ως προς τις λειτουργίες τους. Είτε επομένως με μηχανισμό για μασάζ είτε με ενσωματωμένο υποπόδιο είτε ακόμη με ανάκληση που προσφέρει στήριξη στον αυχένα, μια πολυθρόνα relax αποτελεί σίγουρα επιλογή ζωής.

Aκόμη και στην πιο απλή τους μορφή, με βασικά δηλαδή εργονομικά χαρακτηριστικά, οι πολυθρόνες relax προσφέρουν εξαιρετική στήριξη στην πλάτη και στον αυχένα, αποτρέποντας τα προβλήματα κυκλοφορικού και σε όσα οφείλονται σε λάθος στάση σώματος ενώ προσφέρουν μέγιστη άνεση και χαλάρωση στους μυς και τις αρθρώσεις.

Εκτός από τα οφέλη για την υγεία, μια πολυθρόνα relax μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε: στο σαλόνι ή στο καθιστικό για να παρακολουθείτε τηλεόραση ή να διαβάσετε ένα βιβλίο, στο γραφείο ή στον εργασιακό σας χώρο.  Πολυθρόνα με ανεξάρτητο υποπόδιο Στη μεγάλη γκάμα των πολυθρόνων relax ανήκουν και εκείνες οι υπέροχες, διαθέσιμες επίσης σε πολλά σχέδια και στιλ, πολυθρόνες με ξεχωριστό υποπόδιο. Γιατί να επιλέξετε μια τέτοια πολυθρόνα; Σκεφτείτε τις αναπαυτικές στιγμές που μπορείτε να ζήσετε έπειτα από μία κουραστική μέρα ή δίπλα στο αναμμένο τζάκι με τα πόδια σας απλωμένα ακριβώς στο σημείο που σας βολεύει και σας ξεκουράζει. Πέρα επομένως από την ομορφιά καθώς το «ντουέτο» πολυθρόνα-υποπόδιο ανεξάρτητα από το σχέδιο αποτελούν ένα είδος δήλωσης στο σπίτι, η λειτουργικότητά ενός τέτοιου καθίσματος είναι αδιαμφισβήτητη αφού μπορείτε να ρυθμίσετε την απόσταση που θα τοποθετήσετε τα πόδια σας. Για εγγυημένη ανάπαυση ανεξάρτητα από το ύψος σας.

Πολυθρόνες με στιλ και άνεση με την υπογραφή Τριανταφύλλου

Η μεγάλη ποικιλία σας προκαλεί δυσκολία στην επιλογή; Καμία ανησυχία. Γιατί μπορεί στο Έπιπλο Τριανταφύλλου να υπάρχει μία εξαιρετικά ευρεία γκάμα από μοντέρνες πολυθρόνες κάθε τύπου –πάντα με έμφαση στο design και την υψηλή ποιότητα- αλλά εδώ, δεν θα μπερδευτείτε. Αντίθετα, το έμπειρο προσωπικό μας θα σας κατευθύνει και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την πολυθρόνα που θα δώσει άλλο νόημα στην ξεκούραση και στην επίπλωσή σας.

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος